Looking For Anything Specific?

İrfan Can Kahveci Galatasaray : Son Dakika Haberi Irfan Can Kahveci Transferinde Mutlu Son Irfan Can Kahveci Nin Galatasaray Dan Kazanacagi Para Belli Oldu Son Dakika Spor Haberleri / Galatasaray, ne zaman başakşehir ile anlaşır ondan sonra biz devreye gireriz.

İrfan Can Kahveci Galatasaray : Son Dakika Haberi Irfan Can Kahveci Transferinde Mutlu Son Irfan Can Kahveci Nin Galatasaray Dan Kazanacagi Para Belli Oldu Son Dakika Spor Haberleri / Galatasaray, ne zaman başakşehir ile anlaşır ondan sonra biz devreye gireriz.. Galatasaray, i̇rfan can kahveci transferi için gözünü kararttı, operasyona başladı. Devre arasında takımı güçlendirmek için düğmeye basan galatasaray yönetimi dev bir hamle yapıyor. Galatasaray, bir dönem fenerbahçe'nin de gözdesi olan i̇rfan can kahveci ile anlaştı. Hacı bektaş kahveci, galatasaray ilgileniyor, i̇rfan da orayı istiyor. Galatasaray ile başakşehir'in i̇rfan can kahveci transferi için 6 milyon euro karşılığında el sıkıştığı, bir sonraki satıştan da %50 pay verileceği iddia edildi.

Bunun için en zor görünen irfan transferidir. Başkan gümüşdağ, i̇rfan can kahveci karşılığında takasta marcao'yu talep etti. Habertürk spor'dan erhan kaan adıgüzel'in haberine göre; Ezeli rakiplerin istediği başakşehirli i̇rfan can kahveci, tavrını net bir şekilde ortaya koydu: Galatasaray, 6 milyon euro'ya i̇rfan can kahveci'yi kadrosuna katıyor.

Galatasaray Dan Fenerbahceli Irfan Can Kahveci Transferi Icin Son Dakika Hamlesi
Galatasaray Dan Fenerbahceli Irfan Can Kahveci Transferi Icin Son Dakika Hamlesi from img.fotospor.com
Resmi teklif olursa, brezilyalı stoper oyuncusu ile i̇rfan can kahveci yer değiştirebilir. Başkanı abdurrahim albayrak, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Altıparmak, galatasaray'ın i̇rfan can kahveci'ye olan ilgisini fatih terim de açıkladı fakat oyuncu başakşehir'in mukaveleli futbolcusu. İrfan can kahveci transferi sonrası galatasaray 2. Fenerbahçe ile galatasaray'ın transfer listesinin bir numaralı ismi i̇rfan can kahveci'nin galatasaray ile anlaştığı iddia edildi. Başakşehir, i̇rfan can kahveci'yi kadrosuna katmak isteyen galatasaray'a formülü sundu. Galatasaray, i̇rfan can kahveci'yi istedi. Sivasspor'dan mert hakan yandaş'ı fenerbahçe'ye kaptıran galatasaray, i̇rfan can kahveci'ye yöneldi.

Galatasaray, ne zaman başakşehir ile anlaşır ondan sonra biz devreye gireriz.

Başkan mustafa cengiz, dünkü gs tv yayınında 'her an bir oyuncuya imza attırabiliriz.' ifadesini kullanmıştı. Göksel gümüşdağ 14 milyon euro istiyormuş diye duydum. İrfan can kahveci'den galatasaray cevabı. Başkan mustafa cengiz, gs tv yayınında 'her an bir oyuncuya imza attırabiliriz.' ifadesini kullanmıştı. Cengi̇z si̇nyali̇ gs tv'de vermi̇şti̇ galatasaray kulübü başkanı mustafa cengiz, önceki gün kulüp televizyonunda. Galatasaray, i̇rfan can kahveci transferi için gözünü kararttı, operasyona başladı. Galatasaray, 6 milyon euro'ya i̇rfan can kahveci'yi kadrosuna katıyor. Devre arasında takımı güçlendirmek için düğmeye basan galatasaray yönetimi dev bir hamle yapıyor. Fenerbahçe'nin dünyanın en iyi oyuncularından biri olan mesut özil'i transfer etmesinin ardından galatasaray'dan i̇rfan can kahveci hamlesi geldi. Galatasaray, i̇rfan can kahveci için başakşehir'e 4.5 milyon € ödeyecek. Fenerbahçe ile galatasaray'ın transfer listesinin bir numaralı ismi i̇rfan can kahveci'nin galatasaray ile anlaştığı iddia edildi. Galatasaray'ın oyuncuyu çok istemesiyle ilgili ise, başakşehir, galatasaray ile görüşmüş olabilir ama bize gelmediklerine göre henüz tam olarak anlaşmadı. İrfan can kahveci'nin menajeri batur altıparmak, galatasaray cephesinden gelen açıklamalara yanıt verdi.

Fenerbahçe ile galatasaray arasında i̇rfan can kahveci yarışı, güven yalçın, trabzonspor'un bakasetas ve yunus mallı. Resmi teklif olursa, brezilyalı stoper oyuncusu ile i̇rfan can kahveci yer değiştirebilir. Galatasaray taraftarının merakla beklediği i̇rfan can kahveci transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. İrfan can kahveci'den galatasaray cevabı. Mustafa cengiz yönetimi, 25 yaşındaki oyuncu.

Irfan Can Kahveci Israri Galatasaray A Boyle Gelecek Fotomac
Irfan Can Kahveci Israri Galatasaray A Boyle Gelecek Fotomac from iaftm.tmgrup.com.tr
Habertürk spor'dan erhan kaan adıgüzel'in haberine göre; İrfan can kahveci'nin menajeri batur altıparmak, galatasaray cephesinden gelen açıklamalara yanıt verdi. İrfan can kahveci'de işlem tamam! Futbolcunun galatasaray'a gelmek istediğini ifade eden abdurrahim albayrak, bize fenerbahçe'ye imza atan i̇rfan can kahveci sosyal medyadan yaptığı paylaşımla adeta mesaj yolladı. Resmi teklif olursa, brezilyalı stoper oyuncusu ile i̇rfan can kahveci yer değiştirebilir. Galatasaray, i̇rfan can kahveci ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayacak! Altıparmak, galatasaray'ın i̇rfan can kahveci'ye olan ilgisini fatih terim de açıkladı fakat oyuncu başakşehir'in mukaveleli futbolcusu. Galatasaray'ın gözü dönmüş muhtemelen yine kazık yiyeceğiz.

Galatasaray'ın uzun süredir ilgi duyduğu ve transferi için resmi görüşmelere başladığı i̇rfan can kahveci'yi renklerine bağladığını iddia eden şener, canlı yayın sırasında ''i̇rfan can galatasaray'da diye verebiliriz arkadaşlar'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray, i̇rfan can kahveci ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayacak! İrfan can kahveci & galatasaray teması hakkında yeni bilgiler geliyor. Teknik patron fatih terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği yıldız futbolcu için hem ilk 11'deki oyuncularını gözden çıkaran hem de kesenin ağzını açan. Fenerbahçe ile galatasaray'ın transfer listesinin bir numaralı ismi i̇rfan can kahveci'nin galatasaray ile anlaştığı iddia edildi. Galatasaray, 6 milyon euro'ya i̇rfan can kahveci'yi kadrosuna katıyor. İddialara göre sarıkırmızılıların hedefinde, m.başakşehir'in orta saha oyuncusu i̇rfan can fanatik'in haberine göre, fatih terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği i̇rfan can kahveci için yönetim teklifini hazırladı. Futbolcunun galatasaray'a gelmek istediğini ifade eden abdurrahim albayrak, bize fenerbahçe'ye imza atan i̇rfan can kahveci sosyal medyadan yaptığı paylaşımla adeta mesaj yolladı. Son dakika galatasaray transfer haberleri. Galatasaray, i̇rfan can kahveci'yi istedi. + ocak ayına girilmesiyle beraber galatasaray'da transfer arayışları da başladı. Göksel gümüşdağ 14 milyon euro istiyormuş diye duydum. Galatasaray'ın i̇rfan can kahveci transferinde takasta adı geçen emre kılınç'ın yükselen performansının ardından abdurrahim albayrak'ın sözleri çıktı. Ezeli rakiplerin istediği başakşehirli i̇rfan can kahveci, tavrını net bir şekilde ortaya koydu:

Taylan antalyalı, i̇rfan kahveci'yi öptükleri fotoğrafa buluşmaya az kaldı diyen kişinin hikayesini paylaştı. İrfan can kahveci'nin menajeri batur altıparmak transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Galatasaray, i̇rfan can kahveci transferi için gözünü kararttı, operasyona başladı. Galatasaray teknik direktörü fatih terim'in ısrarla istediği milli futbolcu i̇rfan can kahveci'de mutlu sona ulaşıldı… bir sonraki satıştan da yüzde 50 pay verilecek. Hacı bektaş kahveci, galatasaray ilgileniyor, i̇rfan da orayı istiyor.

Son Dakika Haberi Irfan Can Kahveci Transferinde 1 Milyon Euro Detayi Galatasaray Dan Bir Teklif Daha Son Dakika Spor Haberleri
Son Dakika Haberi Irfan Can Kahveci Transferinde 1 Milyon Euro Detayi Galatasaray Dan Bir Teklif Daha Son Dakika Spor Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
İrfan can kahveci'nin menajeri batur altıparmak transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ile galatasaray'ın transfer listesinin bir numaralı ismi i̇rfan can kahveci'nin galatasaray ile anlaştığı iddia edildi. Taylan antalyalı, i̇rfan kahveci'yi öptükleri fotoğrafa buluşmaya az kaldı diyen kişinin hikayesini paylaştı. Galatasaray'da henry onyekuru ile i̇rfan can kahveci transferleri için çalışmalar hızlanmıştı. Transfer gündeminin 1 numaralı ismi olan i̇rfan can kahveci'nin adresi galatasaray oluyor. 25 yaşındaki oyuncunun transferi için fatih terim de çok ısrarcı. Futbolcunun galatasaray'a gelmek istediğini ifade eden abdurrahim albayrak, bize fenerbahçe'ye imza atan i̇rfan can kahveci sosyal medyadan yaptığı paylaşımla adeta mesaj yolladı. Galatasaray taraftarının merakla beklediği i̇rfan can kahveci transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Devre arasında takımı güçlendirmek için düğmeye basan galatasaray yönetimi dev bir hamle yapıyor.

Transfer gündeminin 1 numaralı ismi olan i̇rfan can kahveci'nin adresi galatasaray oluyor. Başakşehir başkanı göksel gümüşdağ, i̇rfan can için 8 milyon € istiyor. Galatasaray teknik direktörü fatih terim'in ısrarla istediği milli futbolcu i̇rfan can kahveci'de mutlu sona ulaşıldı… bir sonraki satıştan da yüzde 50 pay verilecek. Sivasspor'dan mert hakan yandaş'ı fenerbahçe'ye kaptıran galatasaray, i̇rfan can kahveci'ye yöneldi. İrfan can kahveci'nin menajeri batur altıparmak transferle ilgili açıklamalarda bulundu. O fenerbahçe taraftarıydı ama dayıları galatasaraylı yaptı şeklinde konuştu. Futbolcunun galatasaray'a gelmek istediğini ifade eden abdurrahim albayrak, bize fenerbahçe'ye imza atan i̇rfan can kahveci sosyal medyadan yaptığı paylaşımla adeta mesaj yolladı. Başkanı abdurrahim albayrak, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Galatasaray taraftarının merakla beklediği i̇rfan can kahveci transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Habertürk spor'dan erhan kaan adıgüzel'in haberine göre; Fenerbahçe ile galatasaray'ın transfer listesinin bir numaralı ismi i̇rfan can kahveci'nin galatasaray ile anlaştığı iddia edildi. Galatasaray ile başakşehir'in i̇rfan can kahveci transferi için 6 milyon euro karşılığında el sıkıştığı, bir sonraki satıştan da %50 pay verileceği iddia edildi. Başkan gümüşdağ, i̇rfan can kahveci karşılığında takasta marcao'yu talep etti.

Taylan antalyalı, i̇rfan kahveci'yi öptükleri fotoğrafa buluşmaya az kaldı diyen kişinin hikayesini paylaştı i̇rfan can kahveci. İddialara göre sarıkırmızılıların hedefinde, m.başakşehir'in orta saha oyuncusu i̇rfan can fanatik'in haberine göre, fatih terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği i̇rfan can kahveci için yönetim teklifini hazırladı.

Posting Komentar

0 Komentar